Hiram kallade sig matskribenten Märit Huldt, som också var utbildad konstnär. Många är vi som känner till hennes svartvinbärsmarmelad, den bästa av dem alla
Då måste du bara testa de här busenkla chokladdoppade lakritsmandlarna (gillar du inte lakrits, är det bara att skippa det såklart), som är inte bara ärså simpla att göra utan också helt vansinnigt goda
Gör såhär. Visst är det ändå en viss känsla att kunna ta vara på och laga något ätbart av det man lagt ner lite extra kärlek och besvär på att odla själv
Rödspätta är bara så gott. För min man var det premiär. Ärså glad att vi tog oss i väg i dag. Trots att det inte ärså långt dit har jag bara varit där en gång tidigare och det var länge sedan
Medelhavsmat är bara så god. Blir det ingen resa till ett medelhavsland får jag nöja mig med att laga maten här hemma, med inspiration från varmare platser
Servera gärna med hemkokt vaniljsås eller råkräm. Jag gjorde en mördeg och valde att söta den med ljust muscovadosocker vilket ger den den där smaken av kolakakor ni vet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.