Detta är en otroligt mustig måltid från södra vildavästern, den magiska delen av USA som tämjdes sist, storslagen natur med majestätiska bergskedjor, vidsträckta öknar, brännande sol, snötäckta bergstoppar, boskapsrancher och reservat (för de vars mark stals av kolonisatörerna)
Bryn kött och lök och lägg efter hand över i en gryta. Servera grytan, överströdd med klippt persilja, tillsammans med pressad potatis eller ris och haricots verts
Afrikansk biffgryta bjöd pappa på i helgen. Nuförtiden skulle vi nog dessutom tala om nordafrikanskt, sydafrikanskt eller västafrikanskt osv om de olika köken i Afrika för de skiljer sig åt beroende på geografin och lokala råvaror samt varifrån de fått influenser när det gäller det kulinariska
Marockansk gryta med märgpipa från Malma Gård och hur mycket kryddor som helst. Det är en himla massa kryddor i grytan så det behövdes två shotglas för att få plats med allt
Häll av vätskan från bönorna. Häll av vätskan från majsen och ta hälften av majsen och mixa den med övriga ingredienser i en mixer eller matberedare i ca 1min
This post "Rönnbär från min "vilda" trädgård" was originally uploaded by Tyra Hallsénius Lindhe in the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN -The Kitchen Garden - Le Jardin Potager - Der Küchengarten - La Huerta - Oгород #rönnbär #forestgarden #permaculture #foodforfree #rowan #superfood
2 dl buljong från tärning. 1,5 kg älgkött eller högrev 3 msk vetemjöl 2 dl buljong från tärning 2 dl rött vin 15 enbär 1 lagerblad 4 gula lökar 1 förp kantareller 2 paprikor, små (röd och grön) ca 1 dl vispgrädde salt och peppar
Gör fyra grop i grytan och Kläck ett ägg i varje. Recept. Royairani. ons, 2013-09-18 22. 31. 80min. (0). Rosta auberginen i ugnen i 200 grader och vänd till alla sidor bliver rostade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.