Man tar helt enkelt de grönsaker man har hemma och i det här fallet blev det rester frånen rotfruktssallad, stjälkselleri, purjolök, paprika och sugersnaps
Häll den mjuka degen direkt frånbunken och ner i den varma grytan. Många kramar från Birgitta. Fast egentligen borde man hinna, med alla hjälpmedel som finns nu för tiden
Att det tar sin tid beror både på att dethar förekommit detaljarbete som hack i berg och figursågning men mest för att Mannen är VÄLDIGT noggrann med finishen
Flytta över till en större gryta. Bryn grytbitarna i stekpanna, lite åt gången. Tillsätt dessa i grytan tillsammans med annanas, spad & champinjoner + hela tomater
Egentligen kunde dennagryta tjäna som ett exempel i enSås-skola. Och - vet ni. Tillräckligt många har uttryckt ett önskemål om en sådan, för att jag skulle inse att detta är något jag absolut måste ta tag i
En riktigt god gryta låter lite väl enkeltmendet är just vad den här grytan är. Oftast är det inga problem men ibland kan man stöta på hinder som gör att man får klura lite extra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.