Passar på vilken grillbricka som helst. Detta är ett riktigt trevligt vegtariskt tillbehör. Stora fina portabellosvampar fyllda med ost och Pimientos de Padrones
Det går även bra med en färdig grillbricka i aluminium som man kan köpa var som helst. Grilla på aluminiumfolie eller grillbricka några minuter på var sida
Ibland leder kylskåpsrensning till riktigt goda maträtter. -) Imorgon åker vi till stugan sen kommer vi hem och tvättar och packar för resan till värmland till mån
Det här vad jag kallar en riktig grillbricka. Man kan ju undra midsommarledigheten svämmade över och spred sig in i veckan, så tyst som det har varit här på bloggen ett par dagar
1 pkt Scan Grillbricka 800 g. Sätt ugnen på 200°C. Skala grönsakerna och skär dem i mindre bitar. Vänd dem i olja och honung på en plåt eller i en ugnsäker form
Jag tänkte dock att den var himla smidigt att ha med på grillknytis, så jag styrde upp en bulgursallad och en vegetariskt liten grillbricka med halloumi, champinjoner och zucchini och studsade iväg
Härlig grillbricka. Idag har vi haft en riktigt härlig sensommardag här i Göteborg. Jag har spenderat över 3 h i frisörstolen så jag fick inte riktigt njuta så mycket som jag ville av solen förstås
Denna gryta gjorde jag på en grillbricka jag hade i frysen sen tidigare i somras. 600 gram blandad kryddkorv (Scans grillbricka. 600 gram blandad kryddkorv (Scans grillbricka
-)Smarrigt till grillbricka. Tid ca 15 min / 2 pers. Ingredienser. 1 pkt färsk pasta (här använt spenatfyllda tortellini)10 coctailtomater1 knippe färsk broccoli1 rödlök1 färsk chili1/2 paprika2 vitlöksklyftor1/2 lime1 burk creme fraicheDela coctailtomaterna i fyra halvorSkär broccolin i små, små buketter (de ska vara råa)Hacka rödlökenStrimla paprikan i tunna strimlorFinhacka chilinPressa i vitlöksklyftornaBlanda i creme fraichenKoka upp pastan och låt svalnaBlanda sedan allt och smaksätt med salt o pepparKLART
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.