Liteolivolja. Salt och peppar. Ta fram köttet, lägg på en skärbräda och låt det bli rumstempererat. Pensla med oljaoch krydda rejält med salt och peppar
Jag ochDavidhittade detta recept på den fantastiskeJamieOlivershemsida. Idag skulle det burit av motNorrköping där vi ska firanyårsafton men jag är fortfarande sjuk (blir nästan värre) så vi åker imorgonistället
Fickmöjligheten att somtestpilothosSmartson testa Arlas nyaprodukt Smetana. Då jag inte hade någon erfarenhet av smetana valde jag att laga ett av Arlas föreslagna recept – BiffStroganoff
IngredienserPortioner. 4 4 skivorryggbiff (à ca 150 g st) 1 tsk salt 250 g grön sparrisolivolja 1 krm svartpeppar 1 romansallad 1 påse ruccola (à 65 g) 200 g burrata eller buffelmozzarellaTomatvinägrette 1 dl soltorkadetomater 1 litenvitlöksklyfta 2 msk vitbalsamvinäger 1 dl olja 1 krm salt 1 krm peppar 1 dl finhackadbasilikaTillserveringbasilikablad hyvlad parmesanost Lägg tilliinköpslistanKupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.