Så det har varit en trött dag, men vi har ju iallafall hunnit medlite viktigt. Idag klev jag upp "tidigt" (beror på vem du frågar), iallafall väldigt tidigt för att vara mitt uppe i nattperioden och medföljande dygnsrytm
Börja med att riva ingefäran och blanda ihop färskosten och smaka av. Grilla brödet försiktigt på bägge sidor så att det steks och sesamfröna tar lite färg
Rejält med färsk hackad persilja. Nu ska jag njuta av solen och värmen och sen in och packa väskan, mer om det får ni se i morgon, följ mig gärna på instagram Victorias_provkok där lägger jag in bilder lite oftare
Sås till grillat. Kom ihåg att blanda örterna med olivolja och lägg med dem i ugnen på slutet så bränns de inte utan blir nästan lite crunchy (tack Jamie Oliver
Häll på två burkar krossade tomater medlite ketchup eller tomatpuré och låt det koka ihop. En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Grillad några citronklyftor och servera med basilka-aioli och lite ripplad balsamicocremé. Pensla tonfisken med olivolja, rivet skal av citron eller lime och rikligt med havssalt innan grillningen
Har ni inte grillat citroner, gör det, de blir fantastiskt söta och goda. I fredags åt vi grillad lax med grillade citroner, skagensås och givetvis färsk potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.