salt att smaka av med (skinkbuljongen är salt)Skölj, rensa och skär bort stjälkar. Hacka grovt. Lägg grönkålen i en gryta och tillsätt skinkspad (plus ev vatten om det är skinkspad från stekpåse)
Det togoss mindre än ett dygn innan vi var inne i ekorrhjulet med skolaochjobb igen. Det första vi åt när vi kom hem efter ett dygns resande var faktiskt korv med bröd till lunch
Ingredienser Portioner. 4 Vårrullar 4 port ris, gärna jasminris 280 g böngroddar 1 rödlök ca 300 g morötter 75 g sockerärtor 2 tsk vitvinsvinäger 2 1/2 msk olja salt och peppar ca 400 g kycklingfärs 2 msk japansk soja 270 g filodeg bakplåtspapper 1 msk sesamfrön Sötsur dippsås 1 lime 1 dl hoisinsås 1/2 tsk sambal oelek 1 tsk japansk soja 1 msk sesamfrön Till servering 100 g råkostsallad Lägg till i inköpslistan
Skala och hacka eller pressa vitlöken. Skala och hacka löken. Tillsätt linserna och rör om. Smaksätt linserna med salt, vitpeppar samt vinäger eller citron