GrilladAbborreifolie jätteräkor på spett ochen pikantsås. Tag fram Aluminiumfolie och laga två stycken lagom stora ark av en bitfolie, just så stora att du får plats för några abborrfileér och tillbehören
IngredienserPortioner. 4 4 portionsbitarlaxfilé (à ca 150 g) 4 dubbla folieark salt och svartpeppar 2 msk smör 4 msk hackade örter t ex dill, persilja, gräslök eller körvel Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Den här gången fick det bliAbborre, bara urtagen men med fjällen kvar. Snabbmat i värmeböljan. Årets varmaste dag inbjödintetill så avancerad matlagning
Lägg ut ett ark aluminiumfolie, smöra med lite smör, strö på hälften av saltet och persiladen. Denna rätt går att göra med vilkenrundfisk som helst som t,ex röding, gös, harr aborre mm
Plocka ur fiskköttet ur den grilladeabborren, lämna bara skinn och ben kvar. Gårdagens inlägg om min syn på vad som är och inte är LCHF fick ett enormt genomslag
Blanda den varma och grillade fänkålen med den hyvlade och marinerade fänkålen innanservering. Pensla abborren med olivolja på båda sidor och krydda med salt och peppar på köttsidan
Lägg den hela, urtagna abborren på aluminiumfolie. Den brilliantasmakkombinationenskirat smör med riven pepparrot förgyllde de torskliknandeabborrefiléerna
Skär grönsakerna i stavar och klyftor. Servera tillfisk, kyckling eller kött. 40min. Koka palsternacka och potatisi ca 15 minuter. Fördela grönsakerna tillsammans med smör och Svartpeppar i 4 st folieknyten. Lägg på grilleni 15 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.