IngredienserPortioner. 4 4 portionsbitarlaxfilé (à ca 150 g) 4 dubbla folieark salt och svartpeppar 2 msk smör 4 msk hackade örter t ex dill, persilja, gräslök eller körvel Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Det finns många fiskar som är lämpade att grillaprecis som de är men så finns de dem som interiktigt håller ihop när de läggs på grillen och då kan man göra ett paket av folie/smörpapper som fisken läggs iinnan den hamnar på grillen
Hade bitar av torskryggi frysen och eftersom det var värsta vårvädret så fick det bligrillning. Dessa ingredienserfick således följa med ner ifoliepaketentillsammans med torskbitarna
grilladtorskrygg med parmaskinka önskade sigMirja när hon fyllde år ifjol. jag rimmar oftast mintorskrygg först för den blirlite fastare i köttet och får sälta rakt igenom
Jag serverade med kokt potatis, sallad och en kall sås. 4 portionsbitartorskryggbaconLinda bacon om varje torskbit och grillatills baconet fått fin färg, ca 3-4 min på varje sida. 4 portionsbitartorskrygg
Lägg ut fyra stora folieark på köksbänken. Mat behöver inte vara komplicerat för att smaka gott. En god fisk, en klick smör, liteklippta örter, färskpotatis och du har världens godaste middag
Lägg ut ett ark aluminiumfolie, smöra med lite smör, strö på hälften av saltet och persiladen. Denna rätt går att göra med vilkenrundfisk som helst som t,ex röding, gös, harr aborre mm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.