Skala och skär av nedre delen på sparrisen. Blanda i finriven pepparrot och rivet citronskal. Lägg sparrisen på grillen, men inte i mitten där det är som varmast, utan gärna lite vid sidan av
Som tillbehör serverade jag grillade limehalvor (samma lime som skalet till fisken kom från), att grilla dem gör att saften från limen blir lite sötare och man får även ut mer saft från limen när den är varm
Baconlindad sparris, också ett måste och olika aromsmör. I lördags marinerade jag lite karré och spett med fläskfilé som fått ligga i en god vitlöksmarinad
Servera med grilladsparrisoch parmesanost. En rätt som passar både till vardag och fest. Hos oss blir det ibland lite festligare en vardagskväll och sedan enklare till helgen
Skala noggrant sparrisarna från knoppen och neråt. Salt och peppar. VIT SPARRIS. Skölj och skiva citronen. Koka upp saltat vatten i en stor kastrull där sparrisarna får plats i sin fulla längd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.