Putsa köttet och krydda med salt och peppar. Låt steka nästan klart på medelvärme under lock. Pressa potatisen och vispa den fluffig med grädde, smör och äggula
Varva varje skiva med salami och mozzarella. Blanda moset med äggulor och prästosten. efterstek med lite vatten på svag värme i 8 minuter. 600 g fläskfilé. 250 g skivad mozzarellaost
Fläskfilémed tomat, mozzarella och basilika. En fläskfilé som du skär skåror i, varva medmozzarella, lök och tomat och basilika, krydda med salt och svartpeppar
Fläskfilémed tomatsallad och mozzarellaost. Jag våndades lite mellan fläskfilé och kyckling men fastnade till slut för fläsket då det blir lite tyngre smak vilket jag tycker svarar upp bättre mot balsamvinägern
Skär mozzarellan i små fyrkanter. fläskfilé. Putsa filén och bryn den runt om i en stekpanna med smör. Blanda samman mozzarella, basilika, pinjekärnor, soltorkade tomater och vitlök till täcket
Hur som haver en skvätt portvin i champinjonsåsen är en höjdare och jag gjorde genast en helstekt fläskfilé, som toppades med smulad auraost och fick följe av en tärnad zucchini
Gratinerad gnocchi med tomatsås och mozzarella. Matfett till att smörja formen med. Små mjuka potatisgnocchi, täckta av en mustig tomatsås och ett lager gyllene mozzarella
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.