Den här kycklinggratängen är en krämig typ och den är en smula inspirerad av en av våra favoriträtter när det gäller snabblagat, pastasås medbaconoch svamp i
Till kycklinggratängen serverades saltbakade färskpotatisar och receptet på dem hittar du här. På bilden är det dubbel sats av receptet på kycklinggratängen
Hacka gul lök, baconoch paprika och ha ner i stekpannan så det får stekas med i några minuter. Koka upp en kastrull med saltat vatten och ha ner blomkål och broccoli
Toppa med knaperstekt baconoch basilika före servering. Rätten går med fördel också efter tillagning att hällas i ugnsform och gratineras med en god ost på toppen
Fylld filé medgräddig vitvinssås. På högersteget bestämde jag mig för att baconet från Gårdsbutik Thuresson skulle användas tillsammans med lite av mina hemmagjorda soltorkade tomater
Testa den här om ni har lite vit fisk hemma, jag använde färsk kolja men torsk funkar bra det med. Strimla purjolök, hacka persiljan och skiva baconet i smala bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.