Idag bjuder jag på ett recept från min mammas gömmor, nämligen en gourmetrulle som ska ha funnits att köpa i Kungshallen i Stockholm på ett ställe som heter/hette Cesannas
Gourmetrulle. Hemmagjord lemonad med citron och ingefära. Choco moments. Falafelwrap. Max hamburgerdressing. Tips på efterrätter och tårtor till midsommar
Lägg ut tunnbröden och fördela skinkan ovanpå dem. Bred pesto över skinkan och täck med ost. Rulla samman tunnbröden ganska hårt från kortsida till kortsida
1. Lägg ut tunnbröden och fördela skinkan ovanpå dem. Bred pesto över skinkan och täck med ost. 2. Rulla samman tunnbröden ganska hårt från kortsida till kortsida
Det här receptet kommer från tidningen Allas från 2004 någon gång. Vi har alltid knytkalasbuffé på midsommaraftonen och då brukar jag blandf annat göra denna rulle som är hur god som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.