Jag var bara så himla sugen på choklad, jag bläddrade igenom en hel bunt recept innan jag insåg att det gällde att kombinera ihop några redan befintliga
Choklad/Chocolate -. Melt the butter in a saucepan along with the chocolate over low heat. Pour the chocolate mixture into the egg and sugar mixture and whisk together
Idag har jag gjort en variant på en klassisk tårta som är vanlig i Argentina, Torta Chocolina. Idag har jag gjort en variant på en klassisk tårta som är vanlig i Argentina, Torta Chocolina
Skär bort fästet på fikonen och hacka dem grovt. Kör dem i mixern tillsammans med kaffet och kakaon. Tillsätt hälften av russinen och musslin och mixa ett par sekunder
Ugn 175 grader. Rör rumsvarmt fett och socker poröst. Tillsätt äggen ett i taget och rör emellan. Blanda torra ingredienser och rör ner det omväxlande med mjölken i smeten
Förvärm ugnen till 175 grader. Smörj och bröa en kvadratisk bakform. lägg den åt sidan. Vispa smör och farinsocker i en stor skål med elvisp i medelhastighet tills det blir lätt och luftigt och skrapa av skålens sidor en gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.