Igår kändes det som hösten öppnade dörren och tittade in. Vädret växlade som en tokig mellan ösregn och värmande sol, men den där krispiga luften märktes klart och tydligt, och jag måste erkänna…jag ÄLSKAR hösten
Ja denna paj är kanske inte den vanligaste, inte så många som känner till den har jag förstått. Vet faktiskt inte om det var min dagmamma som kom på denna paj
Vi har testat att laga pulled pork. Ni vet när köttet har grillats sådär länge och sedan fått vila ännu längre, så att man sedan bara kan dra det i trådar
Jag har länge varit sugen på att göra det som på italienska kallas för Guanciale. Det är en styckningsdetalj från grisen som lufttorkas på ungefär samma sätt som italiensk pancetta
Så här i sommartider när solen gassar och grillarna går varma hemma på svenskarnas trädäck tycker jag att det är makalöst tråkigt att köpa kött i affären
Då man åker hem till mamma och pappa över veckoslutet kan man alltid vänta sig god mat. Nu för tiden står jag oftast för kockandet, så dom får komma hem till färdigt dukat bord
Pulled pork reder sig sjäv. . En populär rätt sedan ett tag, men här med lite svenska smaker utan chili, barbequesås och olika tacokryddor Bäst av allt att den bara jobbar på inne i ugnen medan dofterna tilltar i huset och man går konstant hungrig i väntan på denna delikata rätt
Nu har jag lagat pulled pork för första gången. Om det blev gott. Det lovar jag att det blev. Tradionellt sett ska man ha bbqsås och badda in karrén i men jag gjorde lite off the recipe och gjorde den på det jag hade hemma - som vanligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.