The post Flygande jacob medkokosgrädde appeared first on ceciliafolkesson. Jag gör ofta en snabbvariant med färdiggrillad kyckling, med kycklinglårfiléer eller vanlig kycklingfilé funkar också
Vispa ihop ägg och kokosgrädde, och krydda med vitlökssalt. Jag fick för mig att knorra till den vanliga pastagratängen med orientkryddor och kokosmjölk, och det blev riktigt lyckat
Het kycklinggryta medkokosgrädde. Att äta thaimat på restaurang är ju ofta otänkbart, inte bara på grund av riset utan med tanke på hur söta dessa grytor ofta är
Så igår blev det en smak av sommar – jordgubbar medkokosgrädde. Inte så miljösmart med tanke på att det hade åkt från Spanien men allt som sätter lite piff på vardagen är välkommet just nu
Servera med vispad kokosgrädde. (eller lägg i frysen en stund och kavla ut mellan 2 bakplåtspapper) Nagga med gaffel och förgrädda i ca 10 minuter på 175° C
Börja med att ställa in kokosgrädden i kylen över natten, helst. p Vågen visade minus imorse, vilket givetvis beror på vätskenivåerna nu med en månad av från kreatinet – fortfarande ett mentalt bakslag
Den är lättgjord, går att förbereda, och går att variera i all oändlighet med olika smaker. Koka upp kokosgrädden på nytt, lägg i det urkramade gelatinbladet att smälta, och vispa om ordentligt
Kakan serveras med fördel tillsammans med vispad kokosgrädde. Använd med fördel en mixer eller elvisp. Kokosgrädde gör du enkelt genom att vispa endast fettet i kokosmjölken (alltså inte vattnet)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.