5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort
Servera med bandspagetti och en stor grönsallad. Lägg den brynta fläskfilén och champinjonerna över. 600 g fläskfilé. Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor. Vispa ur stekpannan med 2,5 dl grädde, tillsätt senap, vitlök och kalvfond. 600 g fläskfilé
Börja med att ta bort alla senor och putsa fläskfilén fin. Vi har ju en bra elgrill på vår balkong som vi är jättenöjda med men det är alltid roligt att få se hur grillproffs gör och vilka grillar och tillbehör som de tycker är bra
Toppa med smakrik riven ost och gratinera i ugn i ca. Och en god sallad. Serveras med fördel till pressad potatis, eller annan potatis, men går nog även utmärkt till pasta eller ris
Bryn dom och krydda med salt och peppar. Servera tillsammans med cashewnötter, ris och sallad. )Till 4 personer600-700 gr fläskytterfilé eller fläskfilé1 stor röd paprika, hackad2 små gula lökar, hackade1 vitlöksklyfta, pressad1-2 syrliga äpplen, hackade3 dl creme fraiche3 dl grädde1 dl mango chutney2 msk tomatpuré1 tsk sambal oelek2 tsk curry1 tsk paprikapulver3 dl riven ost, med smakSaltPepparCashewnötterGör så härPutsa filén. 600-700 gr fläskytterfilé eller fläskfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.