Salt & peppra samt. 5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort. 1pkt bacon
Salt & peppra samt krydda efter smak. Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort. Ha på grädde & på med osten & in i ugnen till osten fått färg
Stek löken glansig i en stekpanna och tillsätt baconet. Tycker att det redan är mycket i baconet. Smörstek nu champinjonerna tills dom får en gyllenbrun färg och lägg över baconet och avsluta med potatisen
Stek bacon knaprigt och hacka i mindre bitar. 1 pkt bacon. 1 pkt bacon. Efter att ha tillbringat nästan en vecka i kanalernas och tulpanernas land har jag kommit hem igen, lagom till påsk
Putsa & skär filén skivor, bryn i smör. Stek baconen i bitar. Skiva champinjonerna & bryn i smör. Lägg köttet i en ugnsfast form, sprid ut champinjoner, bacon, grovhackad persilja och den rivna osten över köttet
Jag tycker att en fyllning med bacon, soltorkade tomater och mozarella blir väldigt bra. Kvällens mästerliga måltid blev därför fylld fläskfilé med mozarella och bacon i Crock Pot
Stek bacon knapriga och låt dem rinna av på hushållspapper. Lägg lök och bacon ovanpå broccoli. Ingredienser för 4 person2 dl riven ost1 gul lök2 paket bacon2 st broccolibuketter3 dl vispgräddeSaltPepparGör så härSätt ugnen på 225 grader. 2 paket bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.