Googlade olika specialrecept och mixade ihop dem lite och bakade nåt i stil med de här. Jag tycker inte om att använda konstgjorda sötningsmedel så det fick bli frukt istället för att ge lite sötma
Servera med vispad grädde eller vaniljglass samt färska jordgubbar eller andra bär. Choklad är ju bland det nyttigaste man kan äta, och mandel är också fullproppat med mumsiga nyttigheter av alla de slag
För att sedan få två delar i samma storlek så tryckte jag ut hälften i en form, med bakplåtspapper under så att jag kunde lyfta upp det sedan, sedan så la jag nytt bakplåtspapper och tryckte ut andra halvan
Muffinsen fylldes med vaniljkräm, vit choklad ochjordgubbaroch då kan man nästan inte misslyckas. Jag har samma grundrecept i alla ljusa muffinsoch sedan fyller jag med olika bär, choklad, kryddor som kardemumma och kanel eller som här med vaniljkräm, bär och choklad
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Servera pajen i tallrikar som den är eller med en kula yoghurt eller (vegan)glass på toppen. Med tanke på att vissa i familjen inte gillar att äta fika för ofta får jag hejda mitt bakande och när vi väl fikar tillsammans blir det istället att vi köper något gott
Det kan man nästan förstå, för finns det något godare än en riktigt kladdig och chokladmättad skapelse, som man sedan kan njuta av tillsammans med färska bär, glass, grädde av olika slag, eller något annat som man tycker om
Dessa glutenfriamuffins är typ mina standardmuffins. det är det som är så svårt med glutenfritt, att bevara saftigheten och inte få kakorna att bli torra, men dessa muffins blir faktiskt väldigt bra
Hon hade med sig glutenfriablåbärsmuffins när de kom på besök i helgen. Riv chokladen och blanda den med den glutenfria mjölmixen, bakpulver, kanel, malda mandlar samt socker
Servera med hallon och ev kokosgrädde. Låt svalna och förvara i kylen. 1 dl kokosolja1 dl kakaosmör2-5 msk stevia200 g viviani choklad 92%2 msk kakaoSmält smör, choklad och olja över vattenbad och blanda i resten
Somrigt, sött och alldeles underbara. Sätt ut 12 muffinsformar i en muffinsplåt (eller sätt ut 18-20 mindre bullformar på en bakplåt). Smält 100 g smör i en gryta, när smöret är smält häller du ner den vita chokladen och låter den smälta i det varma smöret. Vispa 2 ägg och 2 dl strösocker vitt och poröst. Rör ner smör- och chokladblandningen samt 1/2 dl vatten i äggsmeten. Blanda 3 dl vetemjöl, 1 tsk bakpulver och 1 tsk vaniljsocker i en skål. Fördela smeten i muffinsformarna, fyll formarna till max 2/3. Skiva färska jordgubbar (1-2 per muffins) och fördela dem i muffinsen. 12 muffinsformar. 2 ägg och
Lägg alla ingredienser i en matberedare eller mixer och mixa. Du behöver. 3 ägg 2 bananer ( + några skivor till garnering) 1 dl dadlar 5 dl mandelmjöl 2 tsk bakpulver 1 tsk kanel 1 msk jordnötssmör ( + några skedar till garnering) 1 krm salt Gör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.