Glutenfri vegansk pizza
Myllenberg
Myllenberg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Glutenfri pizzadeg
  • 30 g jäst
  • 2 dl vatten
  • 3 dl rismjöl
  • 1,5 dl durramjöl
  • 1 dl majsstärkelse
  • 2 krm xantangummi
  • nypa salt
  • 1-3 st vitlöksklyftor
  • 3 msk olivolja
  • 2 msk tomatpuré
  • 400 g krossade tomater
  • 1 msk hackad oregano
  • salt
  • svartpeppar
  • paprika
  • champinjoner
  • gullök
  • sparris
  • soltorkade tomater
  • kronärtskocka
  • 225 grader
  • 15 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.