Så dessa proteinbollarna är lite som att äta gröt i bollform, fast dem har, efter att ha stått i kylen ett tag, samma tuggmotstånd som mjuka proteinbars
Lätt, lättare, lättast att göra är denna fiskvariant på Skomakarlåda. Namnet kommer troligen från köttbitens form i klassikern med biff, att den får formen av en skosula när den steks
Bilden nedan la jag ut på kryddburkens facebook under rubriken â€Gissa maträttenâ€. Många av er slog huvudet på spiken direkt, medan andra gissade på palt medan en annan skrev, â€Nä, i palt är det ingen lök
Min mammas knäck är fortfarande den godaste knäck jag smakat men något recept finns inte för hon gjorde den på en höft precis som hennes pappa lärt henne
I dag blir det smörgåstårta till er, efter ett gammalt recept som man hittar i gröna lådan. Detta är en smörgåstårta som Anki minns serverades hemma vid flera tillfällen och som dessutom serverades på 20-årskalaset för en smärre evighet sen
Hej vänner,. För en tid sedan gjorde jag ganska smaklösa chokladbollar, och jag har ju sedan en tid börjat med resistent stärkelse i form av potatismjöl, så jag tänkte varför inte kombinera
Vurmat. Trong Dong. Adress. Östra Förstadsgatan 18, Malmö. Kontakt. 040-12 65 05, trongdong. se. Hur många gånger har vi inte fått höra kulinariska solskenshistorier om den där semesterlunchen som avnjöts på något sunkigt hak långt bort från de inställsamma turiststråken
Sverigekakan är en fantastiskt god klassisk mjuk kaka med vaniljkrämsfyllning som liksom suger sig in i kakan och gör den alldeles ljuvligt saftig och vaniljig
Har du bestämt vad du ska äta på nyårsafton. Själv tvekar jag fortfarande om förrätten. Crème Ninon, soppa på gröna ärtor och mousserande vin, är en given kandidat
Så, Oliver har inte nån form av maginfluensa, han har mått lite illa sedan i lördags men är varken dålig i magen eller kräks, men gissning är att hans tredje massiva förkylning har satt sig lite runt örat så han blir lite yr och därmed illamående
I mitt kök puttrar det och fräser och stänker dagarna i enda. Ibland börjar jag laga mat redan på morgonen, så har jag långkok på gång medan jag jobbar med annat
Jodå visst var det ängamad som lagades till och åts i det Mårtenssonska köket i måndags, det var några stycken som vågade sej på en gissning och det var ju helt rätt
Idag lägger vi ännu en biff/burgare i skafferiet under kategorin vegetariskt, det är ju nästan så man skulle kunna tro att vi helt gått över till vegetariska biffar men ack nej - så är icke fallet
Hej. Här kommer en kanske lite ovanlig disclaimer. Det här inlägget är INTE ett reklamsamarbete. Jag får ingen ersättning what so ever för att skriva det jag gör här om Anammas nya formbara färs som funnits på marknaden i någon vecka nu när det här inlägget skrivs
En maträtt från Hawaii som under sommaren 2016 slog igenom stort i Sveriges storstäder. Dock stöter vi dagligen på allt för många som fortfarande inte provat eller ens har koll på denna väldigt goda och hälsosamma rätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.