)Förrätten blev gratinerad getostoch färska fikon på en frasig smördegsbotten. ) Men jag lever, jag lovar, det har bara varit så galet mycket, både på jobbet och hemma
Den goda osten kommer från Dalsspira Mejeri och är en getost halloumi som de kallar Hallou-get. Skär av sparrisknopparna och stek i smör tillsammans med en klyfta pressad vitlök
Förutom min Rödbetspaj bjöds det på rödbetspiroger, getostpaj, grönkålspaj, linssallad, quinoasallad, svampfrittata, potatis och fylld gratinerad svamp
Servera rödbetspajen med spenat- och linssalladen. Arbeta ihop rumstempererat smör och mjöl. Tillsätt kallt vatten och arbeta hastigt ihop till en smidig deg
Smula över getost. Skala och klyfta potatis och rödbetor. Lägg i en smord ugnsform och salta och peppra. Vispa ihop crème fraiche och grädde och häll över potatis och rödbetor
Hacka ihop mjöl och smör till en smulig massa och tillsätt vatten, arbeta snabbt ihop till en deg. Skala och riv rödbetorna på den grova delen av ett rivjärn
Getostoch rödbetor med grillat surdegsbrödMycket enkelt och går jättebra att förbereda. Grilla brödet och ställ formen med rödbetorna och osten på grillen strax före servering
Instagram flödar ju av avokadorosor och Mangorosor. rödbetspaj,. Men vart är de röda och vita rosorna. Har ändå inte lyckats göra någon fin avokadoros då det kladdar så förskräckligt, våra röda rosor av rödbetor var såå mycket lättare att göra, dock väldigt pilligt och lite tidskrävande
Tillsätt bladspenaten ochgetosten, rör ihop och servera med desamma. Snubblade förbi receptet av en slump när jag såg bloglovins mail med toppinläggen, ett mail som jag oftast skickar rätt ner i papperskorgen, men tack och lov att jag inte gjorde det säger jag bara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.