Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Då var det äntligen fredag och här kommer dagens tips till en mysig kvällsmiddag som inte tar allt för lång tid
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Jag funderade över vad jag skulle göra av dem och tänkte först att jag skulle göra någon slags crepes med champinjonfyllning men det kräver lite bättre planering än vad jag hade över tyvärr
400 g tagliatelle- eller pennepasta. 200 g champinjoner. Färsk ruccola 4 portioner 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 2 schalottenlök eller 1 lök 2 vitlöksklyftor 200 g champinjoner
Tillsätt champinjonerna, dom stekta kantarellerna och zucchini. Lägg den kokta pastan i stekpannan, riv över parmesanosten, rör om väl och smaka av med salt och nymalen svartpeppar
Jag lagade pasta med champinjoner, vitlök och persilja och serverade kycklingben till den. Fräs vitlöken ochchampinjonerna i smör och krydda med salt och pepparn
Hacka löken, baconet ochchampinjonerna. Igår bestämde jag mig för att jag ville fira livet med en riktigt lyxig och god pastarätt som min pappa brukade laga rätt så ofta
Kommentarer
ulrikaa-19
Jättegott. La till stekta kycklingbitar
Logga in eller Registrera för att kommentera.