Nu önskar jag ochmin älskade syster er självklart Ett riktigtgott nytt år. bakblogg, champagne, Drottningholmporslin, duka fintochfestligt, duka med lyx, efterrätt, förrätt, festlig efterrätt, festlig huvudrätt, festligare efterrätt, festligare förrätt, festligare mat, festmat, festmeny, flädersorbet med champagne, fläskfile, gör egna pajblommor, huvudrätt, inredningsblogg, kantarellsås, laga tre rätters, laga trerätters recept, matblogg, matlagning, Nyår, nyårsblommor, nyårsdukning, nyårsefterrätt, nyårsförrätt, nyårshuvudrätt, nyårsmat, Nyårsmiddag, potatisrosor, skagenröra, skagenröra i pajskal, swedish grace, swedish grace stone, systrarna m, systrarnam, tipsinför fest, Tipsinför nyår, trerättersmeny recept, varmrätt
Mycket krämigtochgott. En ostsås klarar sig rätt bra själv, särskilt om någon eller några av ostarna har mycket karaktär, men det är gott att blanda ner något annat också
Hela den här dagen har jag hållt på med ett långkok på grytbitar av nöt som vi ska äta imorgontillmiddag, grytor blir ju alltid godare efter att ha stått i kylen över natten men det doftar väldigtgott redan nu =)
Gottoch mättande. Har i veckan ätit den både som middagoch då med vispad grädde och hallon. Lät miginspireras av Jenny häromdagen och testade att laga en kesokaka, som är som en blandning av ostkaka och pannkaka
Så enkelt syltar du kantareller – fantastisktgott. Den salta fetaosten bryter av fint mot den söta vattenmelonen och myntan ochlimen ger det där lilla extra
Åh hjälp vad gott det blev. Svamppizza med getost, fikonoch serrano. Det blev till att testa nya och underbara smakkombinationer på pizzan häromkvällen
Tillmiddag eller på kvällskvisten när man är lite extra hungrig. Här har jag toppat pizzanmedelhavsinspirerat med tonfisk, tomat, oliver, fetaost, rödlök och oregano
Likagott som en efterrätt, men mer näringoch mättande som en lunch. Vet ni hur sugen man blir på mat ochfika när man läser underlaget till en lagändring som trädde i kraft nu vidårsskiftet
Röda och gröna röror till julmaten. Först och främst vill jag tacka för alla fantastisktfina kommentarer jag fickigår, angående mitt beslut att lägga ner minFacebook-sida
Han hade hintatlite om att han skulle jobba en del hemma på kvällen så då ville jag göra en extra god middagtill honom och han blev jätteglad för det =)
Något kryddigt, sött ochlite salt är gotttill glöggen. Nu är jag supertaggad att göra sjömansbiff själv - känns som en evighet sedan men det är ju så gott så jag förstår inte varför
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.