Gös med ugnsbakade tomater, chili- och senapsdressing
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g gösfilé
  • 1 tsk salt
  • 1 dl vetemjöl
  • 4 tomater
  • 1 tsk rapsolja
  • 3-4 zucchini (ca 1 kg)
  • 1 +1 msk smör
  • 1 tsk salt
  •  
  • Saffranssås
  • 2 finhackade scharlottenlökar
  • 1 msk smör
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 1 dl vatten
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 lagerblad
  • 5-6 vitpepparkorn
  • 2 dl mellangrädde (27%)
  • 1 tsk maizena majsstärkelse
  • 2 krm salt
  • ½ paket saffran (á ½ g)
  •  
  • Dressing
  • 1 msk gula senapskorn
  • 1 msk bruna senapskorn
  • 1 msk rapsolja
  • 50 g ingefära
  • skalad
  • 2-3 vitlöksklyftor
  • skalade
  • 1 röd spansk pepparfrukt
  • ½ dl råsocker
  • 1 tsk fisksås
  • Saften av 3-4 lime (1 dl)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.