Ytterfilé fylldmed vitlök, salladslök och kryddor, hoppas att det skall smaka. Idag blir det grillat, superkul med den nya grillen och så gott det blir
Det tål att upprepas hur nyttigt det är med fisk, som dessutom går så snabbt att tillaga. Annars är det den goda laxen jag tänkte dela med mig ett recept av, eller egentligen citronsåsen till laxen
Tvätta, torka av och gnid in potatisarnamed lite olja. Krossad potatis med persilja & citron. Tag ut och låt svalna lite, dela sedan potatisarna på längden och gröp ur det mesta av innehållet (spara – perfekt till potatisbullar eller gnocci)
Krydda med salt och peppar. Toppa med persilja. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Blanda potatis med olja, salt och peppar och bred ut den på en plåt med bakplåtspapper
Kärna ur dem med en äppelpipa. Skär en spiral i skalet runt varje äpple med en kniv. Ställ äpplena i en smord ugnssäker form och fyll hålen med smörblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.