Fyll på med ost, vitlöksskivor och ruccolablad, ringla till sist på balsamicon. Smörj små ugnsfasta formar ordentligt och fyll dom med potatissmeten, se till så det kommer spad med i alla formar
Pensla potatisen med flytande margarin och strö över rikligt med ströbröd och salta. Skala potatisen och skär skåror som hasselbackspotatis är känt för
Den här rullen är fylldmed parmesan, babyspenat och knaprig bacon. Att banka ut fläskfilé, lägga på en god fyllning (gärna med ost) och sedan rulla ihop innan köttet tillagas - det är ett relativt enkelt och bra sätt att få smak på det ganska snälla köttet
ex i form av klyftor, hasselbackspotatis eller varför inte en rösti. Fläskfilén är fylldmed godsaker, vi la på både mozzarellaost, örter och tryffelsalami innan vi rullade ihop filén igen och knöt ihop den
1Lyft upp köttet och skär ett snitt längs med hela filén. 1Fyll snitten i köttet med gorgonzolan, tryck ihop öppningen och surra ett steksnöre runt hela filén. 1Pensla potatishalvorna med smält smör, salta och peppra och avsluta med att strö över ströbröd. 1Lägg köttet i ett ugnsfast fat tillsammans med de stekta champinjonerna och ställ in mitt i ugnen på 200 grader i ca 15 min. 1Ta ut kött och potatis samtidigt och servera varmt tillsammans med en grön sallad
Snitta filén längs med men inte helt igenom. Pensla köttet med sojan och bryn det försiktigt i smöret. Blanda skivorna med olja och rosmarinblad och bred ut på en papprad plåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.