Denna blir en lagom tjock och krämig chokladsåsmed lite kolasmak, pricken över i. Sedan jag lagade denna chokladsåsen första gången så köper jag aldrig färdig på tub längre
Lägg valfria bär och frukt i en liten ugnsform. Blanda ihop 9 gram smör, 13 gram vetemjöl och 13 gram havregryn med lite sötströ och smula över bären/frukten. Servera med 75 gram mild yoghurt vanilj
Det stod en lite flicka med sin pappa vid sidan om mig och sneglade bestört på de “läbbiga” djuren med sina tentakler och sugkoppar, men jag försäkrade henne om att de var jättegoda
Testade på att göra egen chokladsås i helgen och det blev otroligt gott. Nästan sådär farligt god. ) och så är det väldigt enkelt att göra och går snabbt
Missförstå mig rätt, jag tycker absolut att man ska avstå från tillsatt raffinerat socker, glukosirap och liknande, och har man svajigt blodsocker kanske man behöver vara lite extra försiktig medfrukt, men i min värld är det en stor skillnad mellan en frukt och socker
Frukt & Nöt. Brödet är gott som det är eller med något mer 'smaklöst' pålägg & får dig att kanske springa på toaletten mer än 1 gång per dag som mamma uttryckte det, haha
Skiva frukten och lägg i lager i en ugnsfast form. Servera med glass och sen är det bara att njuta. Men lika härligt med färska jordgubbar eller hallon på sommaren
Piffa upp buffén med färgglada frukt- och salladstallrikar som placeras ut lite varstans på bordet. Idag har jag varit iväg och ätit pannkakslunch på Pannkakshuset i Tolg med jobbet, och det var riktigt mysigt verkligen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.