Tomt i skåpet och lördagsfika önskas. i det ”veterecept” som jag utgick från var det 2 dl – men det var alldeles för löst, så jag fick lägga i mer – och då valde jag jyttemjöl för att det binder vätska så bra
Tillsätt äggenoch avsluta med att hälla i det smälta mjölkfria margarinet. Har ett recept sedan tidigare på bloggen men här kommer ett till som jag tycker både är godare och enklare att göra
Tänk att ett recept nästan "utan allt" kan bli så gott. Eftersom jag själv och min familj tål ägg brukar jag baka med det, men nu inhandlades i alla fall ett paket No Egg för att göra rutorna äggfria
Lägg fyllningen på ena sidan av den utplattade degen och vik sedan i hop den på mitten. Men dessa vegetariska pirogerna passar många och därför får de en egen bloggpost
Vispa äggoch socker pösigt. Den här sockerkakan är både god och enkel att göra. (Jag använde flytande mjölkfritt margarin som är fritt från kokos och solros)
Vispa samman äggoch strösocker till en pösig och fluffig kräm. Var så sugen på att baka något jag aldrig bakat förut – men med kravet att det skulle vara enkelt, snabbt och allting hemma
Rör det mjölkfria margarinet och sockret pösigt en annan skål, tillsätt ägget. Idag provade jag att göra den utan nötter – och det var inte dumt det heller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.