Yacónkräm med lime och vanilj, toppad med frukt & bär. färska jordgubbar med strimlade myntablad, färsk mango eller papaya i tärningar, kanske tillsammans med passionsfrukt
Dessa produkter använde jag för att göra mitt sockerfria chokladgodis med nötter ochtorkadebär (förutom kokosflingorna och rålakritspulvret, där ångrade jag mig i sista sekunden)
Väg upp mjölerna i en bunke och blanda i nötterna, kärnorna, torkade aprikoser ochtranbär. Hacka valnötterna grovt och låt hasselnötterna vara hela, rosta dem i ugnen i några minuter
Ett gott sätt att servera chokladmousse är tillsammans med lite fruktochbär. Lägg fram smågafflar också så kan man doppa frukten/bären i chokladmoussen
Man kan göra så mycket gott av säsongen alla bärochfrukter. Smält smöret till smeten och låt svalna. Vill du ha fler tips på vad du kan göra med dina frukterochbär kan du antingen använda sökfunktionen "Leta i bloggen" i listen till höger eller gå in under etiketten sylta och saft här i listen till vänster
Grovhacka bärenoch häll ner dem med. Hacka hasselnötterna och häll alla torra ingredienser i en skål. Smält kokosoljan och häll ner den och honung i granola mixen
Bär/frukt (Vi använde blåbär, jordgubbar och mango). De glassar man hittar i butiken brukar varken innehålla grädde och ägg eller frukt, utan massvis med tillsatser, syntetiska smak- och färgämnen och orimligt mycket socker
Eller ja, sallad och sallad. Inspirationen kommer så klart ifrån Marocko, men jag har höftat och hittat på lite allt eftersom jag själv tyckte att det lät gott och inte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.