Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper. Recept kommer från boken Juices, smoothies & sunshine foods, skriven av Maria Wirén
Det blir två stycken plåtar av den här satsen. Fortsätt vispa till den blir kall / sval. Jag har under årets lopp provat göra på olika sätt för det verkar som det finns ett stort utbud av olika recept
Gott blir det om det serveras med bär vid sidan om. Socker efter tyckte, jag valde att inte tillägga något socker eftersom kokosmjölken tillför en naturlig sötma
Det absolut snyggaste resultatet blir nog om du låter varje blomblad halvtorka i runda former innan de fästs på blomman men jag har oftast inte det tålamodet (vill bli färdig fort) För utseendets skull är det nog även bra att använda sig av floristtråd för att hålla i och hänga upp och ner men inget jag provat
Anledningen till att jag och fler med mig mår bättre av gröt gjort av hela eller krossade gryn är jag inte helt säker på, men det har antagligen att göra med att stärkelsen är mer finfördelad när grynen blivit mer processade
I skrivande stund slogs jag plötsligt avhur makalöst gott det säkerligen vore att ta denna magiska röra och fylla krustader, dessa transfettsstinna små nostalgiframkallande gynnare
Jag är verkligen ingen morgonmänniska. Ni är många som efterfrågat ett inlägg om hur mina mornar ser ut rent mat och dryckesmässigt, vilket jag tänkte dela med mig av till er nu
Idag var jag en sväng på IKEA och gick genom deras sommaravdelning. Den där härliga bilden IKEAs stylister har av sommaren, sedan att sommaren ibland regnar bort det får man förtränga
Dela kycklingfilén rätt igenom så den blir lite tunnare. Själv hade jag slängt den i lite Azada apelsinolja tillsammans med lite rökt paprikapulver innan jag sprang ner till mitt favoritpass
Jag får nämligen sjukt mycket frågor som. Man känner sig nöjd och man har inte behovet att frossa eftersom man vet att man kan äta lite av det snart igen
Till fritering behöver man egentligen ingen dyr frityrmaskin. Eftersom kycklingen är färdig så ska man bara fritera dom tills bitarna blir gyllenbruna-
Slå med kortsidan avkaveln tills det blir blött och geggigt. Det blir så pass lågt ph-värde i burkarna att andra bakterier inte kan överleva där, sa han
Jag gör verkligen det. Och så till dagens recept, nämligen kladdkaka. Jag tror alla skulle må bra av att vara lite mer ärliga om hur det kan vara att vara förälder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.