Salt och peppar. Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma. Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
Jag kan inte svara på hur länge den kan tänkas hålla, men det kanske någon läsare har erfarenhet av. så bra att jag bestämt tror att vi måste odla (eller åtminstone skörda) lite gröna tomater också nästa år
Till eftermiddagsfikat serverade jag två olika sorters äppelpaj. Jag började med en halv sats hallongrottor och de serverade jag som kaka till kaffet efter maten
Mingröna smoothie boostade jag med superfrukten baobab och toppades med Chlorella crispies. Jag blev så inspirerad av helgens smoothietillverkning att jag självklart ville börja fler dagar med nyttig grön smoothie, te och en god smörgås till frukost
Salt och peppar. Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma. Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
- ljuvlig fisk som delar sig i flagor och den goda smaken av smör och sommar. 2 dl gröna ärtor. Dela torsken i bitar och baka den i ugnen på 190 grader ca 8 min. Smält smöret och blanda med gurka, ärtor och dill precis innan servering 100 gr smör. 2 dl gröna ärtor. 8 min
Jag tycker att det är viktigt att bo in sig i sitt hus för att kunna fatta bra beslut senare om hur man vill ha det både ute på gården och inne i huset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.