Blanda vitlök och timjan med färsen. Nä, han nöjer sig gott med det mamma har att erbjuda. Karamelliserad rödlökTill serveringSurdegsbrödolivoljakrämig fikonbalsamvinägergetostsaltoch pepparSkär skivor av surdegsbröd i skivor
Bred ut getost på varje plätt, toppa med hackad rödlökoch strimlad mynta. Gjort på gröna druvan Sauvignon Blanc och passar fint med sina gräsiga toners samt aromer av krusbär och syrlig citrus
Garnera med ruccola. Ibland hittar man kantareller – och ibland hittar man MYCKET kantareller. Vill man kan man strö på lite smulade vanlnötter och ringla över honung när pizzan är färdiggräddad
Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. )Förrätten blev gratinerad getostoch färska fikon på en frasig smördegsbotten
Tror faktiskt inte att varken köttet eller den bakade rödlöken skulle ha smakat bättre med sås. I lördags på landet gick jag "all in" med kött, potatis och tillbehör
Skär av sparrisknopparna och stek i smör tillsammans med en klyfta pressad vitlök. Hyvla resten av sparrisen i tunna skivor med hjälp av en potatisskalare
Till lunch kanske det passar med denna vårligt ljusgröna och alldeles väldigt goda soppa som hastigt snoddes ihop häromdagen när maken oväntat ochmed kort varsel aviserade att han skulle komma hem på lunch på väg till något uppdrag
av med maizenaredning om du vill. Häll av vattnet och blanda i honung och vinäger. Koka upp och krydda. 4 port2-3 rödlökarvattensalt1 msk flytande honung2 msk balsamvinägersalt, pepparev. maizenaSkär rödlöken i klyftor och sjud i lättsaltat vatten ca 10 min tills de mjuknar. 2-3 rödlökarvattensalt
Pensla foccacianmed olivolja och strö över flingsalt och färsk rosmarin. Tryck ner lite körsbärstomater, kalamata och färskost jämt fördelat över foccacian
Detta är säkert en vanlig kombination för många, men för oss var det nytt och alla tyckte det var en fantastisk förrätt, så jag vill verkligen dela med mig av den
Lägg upp på tallrik tillsammans med bladspenat och skivad getost. Fick med mig en hel del rödbetor (och bladspenat) från mina föräldrar, så kommer få äta en hel del rödbeta framöver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.