Vi hittade receptet på bloggen "Salt & Peppar". Eftersom vi nu är så måna om er, våra fina läsare, så bjuder vi idag på ett tips på hur ni kan få njuta av goda nybakade bullar till frukost i helgen, eller mitt i veckan också för den delen
-)När jag provsmakade fördes min tankar direkt tillbakatill min barndoms semestrar i Grekland då man efter middagarna fick en efterrätt bestående av en halv kokosnöt fylld med söt, krämig och iskall kokosglass
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.