TillRed Velvet har man en frosting av färskost. Och där fick jag idén till den här tårtan. Valet av tårta kändes ganska självklart, en Red Velvet såklart
Grönsakerna tillreds sedan av de varma ångorna och kommer inte i kontakt direkt med vattnet. Blanda alla ingredienserna utom spenaten, basilikan och avokadon i en mixer
Ta upp köttet från grytan, sila ner vätskan i en liten gryta och red av till lite simmigare konsistens, vill man kan blanda ner crème fraiche och smaka av med
Jag tillhör dem som tycker att "vanliga" semlor är för stora, att det blir lite "mycket bulle" - om jag inte äter dem på mormors vis med varm mjölk, förstås
Huset är färdigpyntat och adventsfikat är bakat så jag har för tillfället inget att stressa över. Det är inte klokt vad tiden går fort det är redan första advent
(Hit kan man förbereda om man vill. Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Observera att receptet är för två personer, är ni fler vid bordet - dubbla, trippla. Så här i sommartider är det skönt med mat som går snabbt och lätt att fixa till
Jag gjorde för första gången själv denna gratäng som mamma bjudit på flera gånger, tycker den är såå god och föredrar den framför vanlig potatisgratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.