Blanda med smör, sardellkräm och dill. Smaka av med salt och peppar. Lägg en filébit i en plastpåse och banka ut den ordentligt tunt, t ex med undersidan av en kastrull
Fräs löken i en kastrull på medelhög temperatur. Pensla schnitzeln med olja och salta och peppra dom. Mixa då ner smör och 80 g parmesanost och smaka av med salt
Ostfylld fläskschnitzelmed rotigt sällskap. Smaka av såsen med senap, persilja, S&P och soja. Vi testade ostfylld fläskschnitzel som jag hittade på hittade på, nä nu kommer jag faktiskt inte ihåg vart nu
Ostfylld fläskschnitzelmed rotigt sällskapJaha så var det dags för vardagsmat igen, det är väl inte det som är det roligaste när det kommer till matlagning precis
Idag stod det fläskschnitzel på menyn och till det gjorde jag ett brynt vitlöks- och persiljesmör, detta fick sällskap på tallriken av ugnsklara potatisar från frysdisken
Fläskschnitzel. Börja med att putsa av köttet och dela det sedan i fyra lika stora delar. Börja att banka det försiktigt, om du har en köttklubba med naggar på ena sidan använd den då i början då den mjukar upp köttet lite
Mitt eget påkommna recept är en gammal favorit som jag gärna delar med mig av. Lenas fyllda fläskschnitzlarTill 4 pers6-8 hg fläskschnitzel4-8 skivor serannoskinka eller annan kallrökt skinka4-8 skivor lagrad ost1 dl olja till stekningenTill paneringen. mjöl2 ägg blandat med torkad basilika och en pressad vitlöksklyfta. 6-8 hg fläskschnitzel
Vispa ner 1 msk smör och smaka av med salt och peppar. 4 portioner 4 små schalottenlökar1 äpple1 tsk råsocker3 msk smör5 dl ofiltrerad äppeljuice, hempressad eller Tropicana1 msk koncentrerad ljus kalvfond2 msk äppelcidervinäger0,5 dl sherry eller amontillado1 kvist rosmarin0,5 msk maizena+lite kallt vattensalt, peppar• Skala och skiva schalottenlöken tunt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.