Fläskkotlett à la Caliente
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 fläskkotletter
  • Salt
  • Nymald svartpeppar
  • 1 tsk torkad salvia
  • Olivolja
  • 3 scharlottenlökar, finhackade
  • 300 g skivad ostronskivling (drygt)
  • 1-2 tsk pimentón de la Vera picante, eller hälften paprikapulver och hälften kajennpeppar
  • ½ dl kalvfond
  • 1 dl manzanilla, torr sherry eller torrt vitt vin
  • 1 dl grovt skuren bladpersilja
  • Vitlökspotatis
  • 1 kg fast potatis, skalade och skivade
  • 6 stora vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 dl grovt hackad bladpersilja
  • 2 ½ dl kalvfond eller kycklingbuljong
  • 3 msk färskpressad citronsaft
  • 4 fläskkotletter Salt Nymald svartpeppar 1 tsk torkad salvia Olivolja 3 scharlottenlökar, finhackade 300 g skivad ostronskivling (drygt) 1-2 tsk pimentón de la Vera picante, eller hälften paprikapulver och hälften kajennpeppar Salt ½ dl kalvfond 1 dl manzanilla, torr sherry eller torrt vitt vin 1 dl grovt skuren bladpersilja Vitlökspotatis 1 kg fast potatis, skalade och skivade 6 stora vitlöksklyftor, finhackade 1 msk vetemjöl 1 dl grovt hackad bladpersilja 2 ½ dl kalvfond eller kycklingbuljong 3 msk färskpressad citronsaft Salt Nymald svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.