Lägg de fyra kotletterna ienugnsfast form. Vispa samman de andra ingredienserna. Häll vispet över kotletterna och grädda iugn, 225 grader i ca 45 minuter. 4 fläskkotletter. 2 dl cremé fraiche,
Just dennavariant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariskafiskbiffar (se här eller här)
Tänk om dennavänliga själ även kunde stoppa vindarna eller i varje fall lugna ner dom lite. Vi hade recept på enplommonsås som vi gjort tidigare som vivisste skulle passa bra till så denfick det bli, plus litegratineradpotatismos, sen var vii hamn
Till det grillade gjorde jag en kall sås med bla lök, paprika och färska örter i. Ingredienser. Mycket grillatblir det när det är fint väder och vigrilladeigår också
Lägg kycklingenienugnsform och strö över sesamfröna. Och tillhör man enlikasås-tokigfamilj som vi, så kan det vara så att man behöver dubblera mängdensås, för denna kan jag lätt äta med sked
Fläskkotletterienkrämigsås och ugnsbakadpotatisSammanfattning. Salta och peppra fläskkotletterna. Idecided to use the pork chops that I bought my mistake and did a meal with pork chops cooked in a creamy sauce served with some delicious asparagus and oven baked rosemary potatoes
Det brukar bli någon kall röra, eller någon form av sås som bildasiugnsformen. Menvisst kände jag att det var engodsås, vilketävenMichael med sinarena smaklökar kunde intyga
Kommentarer
abbhok
hur i hela friden kan jag läsa receptet
Logga in eller Registrera för att kommentera.