Fjällröding med citronverbena, smörsås och forellrom
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st fjällrödingfiléer, urbenade
  • 1 st schalottenlök
  • 1 dl vitt vin
  • 2 msk äppelcider vinäger
  • 0,5 dl grädde
  • 200 g smör
  • 1 bukett broccoli
  • 1 bunt blandade bönor (vax-, skär- eller bondbönor)
  • 1 kruka citronverbena
  • 1 dl matolja
  • olivolja
  • flingsalt
  • salt
  • nymalen svartpeppar
  • forellrom
  • gräslöksblomma
  • citronverbenaolja
  • 4 st fjällrödingfiléer, urbenade 1 st schalottenlök 1 dl vitt vin 2 msk äppelcider vinäger 0,5 dl grädde 200 g smör 1 bukett broccoli 1 bunt blandade bönor (vax-, skär- eller bondbönor) 1 kruka citronverbena 1 dl matolja olivolja flingsalt salt nymalen svartpeppar
  • Garnityr forellrom gräslöksblomma citronverbenaolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.