Foliebakad fjällrödingmed stor klyftpotatis. I dag lagar vi foliebakad odlad fjällröding. Man ska se upp med vad man äter för fisk, döda hav och en icke hållbar utveckling är inget som ska främjas
Härliga primörer i form av vit och grön sparris och färskpotatis tillsammans med mjäll fjällrödingoch en lagom syrlig beurre blanc-sås, så gott som det bara kan bli
4 4 ägg Vinägrett 1 silverlök 1 kruka dill 1 burk handskalade räkor i lake (à 460 g) 150 g smör 2 tsk vitvinsvinäger 2 tsk dijonsenap salt svartpeppar Röding och sallad 2 hjärtsalladshuvuden ca 600 g fjällrödingfilé 1 msk olja Till servering kokt färskpotatis Lägg till i inköpslistan
Fjällrödingen serveras med en lätt syrlig hjortronsås och färskpotatis i tunnbröd. Vi väljer med tre subjektiva pekfingrar ut samma nyrökta fjällröding från Norrbotten
Arrangera enligt bild och klicka till sist på forellrom. Stek ostronskivlingen hårt i olja tills den blivit frasig, salta och avsluta med en klick smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.