Asiatiskt nötköttmed vermicelli. Det där med wok var nytt och hett. Asiatiskt nötköttmed vermicelli. Det är med dagens ögon sett inte så förfärligt exotiskt
“Sukiyaki” är en slags gryta mednötkött och grönsaker som kokas med soja, mirin, socker och sake. Jag gillar att ha mycket soppa och mycket grönsaker, så följande recept är som det men du kan laga med mindre soppa
Kött nötkött (malet) • 1 lök • 500 gr. dall'impasto förberedd köttbullar än 3 cm i diameter som på spett med intervaller med en tomat. 800 gr Kött nötkött (malet) • 1 lök • 500 gr små tomater • 1 skiva bröd till skålar • 1/2 dl mjölk • salt • peppar
Häll vattnet i grytan och börja koka på medelhög värme. Låt detta koka i totalt två timmar nu och späd med extra vatten ifall det ser ut att koka torrt
Tänkte tipsa om hur jag gör min så slipper du köpa en nästa gång du ska grilla en god bit nötkött. Jag gör ju väldigt mycket grillinlägg under sommaren och skriver ofta att du ska använda en rub du gillar att lägga på köttet innan den når grillen
Den här mustiga vintergrytan mednötkött och massor av grönsaker har jag gjort precis på det sättet. Lägg det i en rymlig gryta med lock som tål ugnsvärme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.