Asatiskt nötkött med vermicelli
Ingen rotmos
Ingen rotmos
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Asiatiskt nötkött med vermicelli
  • 4 portioner
  • Obs! Marineringstid på 30 minuter
  • 500 g nötkött, innanlår, i tunna strimlor
  • 175 g vermicelli (tunna glasnudlar)
  • 4 msk neutral olja
  • 1 liten lök i tunna skivor
  • 1 liten morot i tunna skivor
  • 250 g broccoli i små buketter
  • ½ röd paprika i tunna strimlor
  • 2 msk finhackad färsk ingefära
  • 4 finhackade vitlöksklyftor
  • Marinad
  • 1 msk sojasås
  • 2 msk torr sherry eller torrt vitt vin
  • ½ msk socker
  • nymalen svartpeppar
  • Sås
  • 2½ dl hönsbuljong
  • 2 msk maizena
  • 2 msk kallt vatten
  • ½ msk chilisås (asiatisk)
  • 1 msk pressad citron
  • 1½ msk socker
  • 1 msk sojasås

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.