Krydda med lite sal, peppar och salvia, fördela vitlöksosten på hälften av skivorna. PommesAnna. Dela fläskfilén i två stora delar och stek dem så de får färg
Skölj potatisen och låt rinna av väll på ett hushållspapper, Pensla en gjutjärnspannamed smör runt om, lägg potatisen i cirklar lite om låt, pensla med smöret, strö lite salt och peppar mellan varje lager
och så här blev det, confit de canard medpommesAnna. Det här serverade jag medpommesAnna. Sen det sista som missas i receptet men som sas på brödkursen, innan servering lägger man anklåren med skinnsidan neråt och steker på i pannan i cirka fem minuter
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Fisken. Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Pytt i panna & ägg (H jobbar kväll). Mattias fyller år på torsdag och han har varit sugen på fisksoppan länge nu så det blev bra att skjuta på den förra veckan
Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal. Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.