Fisk i ugn
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 2 1 röster

Ingredienser

  • 300 g torskfilé
  • 1 salt och peppar
  • 12 tsk vetemjöl
  • 11.5 dl matlagningsgrädde
  • 12 msk chilisås
  • 12 msk dill
  • 12 msk ost
  • 1 potatis
  • 1 morötter
  • 1 ärter
  • 1300 g torskfilé salt och peppar 2 tsk vetemjöl 1.5 dl matlagningsgrädde 2 msk chilisås 2 msk dill hackad 2 msk ost riven Servera med: potatis kokt morötter rivna ärter kokta Ugn: 200°Dela fisken i bitar och krydda med salt och peppar. Lägg över fisken i en smord ugnsfast form.
  • 1 Vispa ihop mjöl, grädde, chilisås och dill och häll i formen. Strö över ost och baka i ugnen i 20 minuter.
  • 1 Servera med kokt potatis, rivna morötter och kokta ärter.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.