* Lägg i en fiskbuljongtärning. Lägg i kastrullen tillsammansmed tomatpuré. * Koka potatis. Mitt försök att efterhärma rätten skepparmiddag på Axmar brygga
Vänd fisken först i mjöl, sedan ägg och sisti ströbröd. Smaka av meddill, salt, peppar och en skvätt citronsaft och låt sjuda på svag värme några minuter
Servera fiskenmed kokt potatis och ärtor. Fisk. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blirgenomskinlig
Lägg på fisken ovanpå potatisentillsammansmed ägghacket,pepparrot och citronskal. Skär fiskenilite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fiskni har
Jag serverade medpressadpotatis och gröna ärtor. Skala och hacka dom och ställ dom åt sidan. Koka upp 5 dl vatten och en fiskbuljong. Lägg i torsk imindrebitar och låt koka under lock i ca 3-5 minuter på svag värme. Vispaihop 1,5 msk vetemjöl med 3 dl mjölk och låt koka i 3 minuter. Ha i 2 msk hackad persilja och ta upp fisken ur vattnet och vänd ner i såsen eller om ni hellre vill ha den brevid. 3 minuter Ha. 2 msk hackad persilja och
Servera laxen medpressadpotatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme ilite smör med salt och svartpeppar
Lägg fiskeni en ungsform med salt och peppar med tomater imitten och häll på blandningen du gjort. Salt, vitpeppar, svartpeppar och så tog vi även litefiskkrydda
folie. 600 g färskpotatis eller "smått och gott". 1 st citron. 2 st vitlöksklyftor. 1 dl bladpersilja, hackad. 600 g färskpotatis eller "smått och gott" 50 g smör 1 st citron 2 st vitlöksklyftor 1 dl bladpersilja, hackad 1 tsk gourmetsalt folie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.