2 dl crème fraiche 34% 2 dl vatten 4 msk fiskfond 1 st citron ev. ca 1,5 msk idealmjölcitronpeppar efter behag eller ca 1 krm svartpeppar. 2 dl crème fraiche 34% 2 dl vatten 4 msk fiskfond. 1 st citron. ca 1,5 msk idealmjölcitronpeppar efter behag eller ca 1 krm svartpeppar
Här kommer en fiskrättmed en mildcitronsåstill som passar hela familjen. citronsåstillfisk,. Häll matlagningsgrädde, vatten, det rivnacitronsklalet och fiskbuljontärningi en kastrull
Okej nu är jobbveckan igångigen, bara att gilla läget. Huvudvärk har smugitsig på och jag känner mighängig, hoppas på att en natts sömn hjälper mot det
Tillfisken åt viäntligen svensk färskpotatis, kokt och slungad med smör och en massa dill. När jag hastade genom trädgården i veckan grillade grannarna varsin hel portionsfiski ett grillhalster
Panerad fiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallrikenmed såsen. Idag har jag överätit, alltså jag har tagit om ett par gånger och nu står magen i fyra hörn
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Jag brukade bokstavligt dränka tallrikenmed såsen (jag gör det fortfarande)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.