Tillsättfiskbuljongtärningeni kastrullen och värm upp under vispning. Blanda i en kastrull grädde, crème fraiche, lite gurkmeja för färgen, (Färgen blir starkare när det blir varmt
2 dl crème fraiche 34% 2 dl vatten 4 msk fiskfond 1 st citron ev. ca 1,5 msk idealmjölcitronpeppar efter behag eller ca 1 krm svartpeppar. 2 dl crème fraiche 34% 2 dl vatten 4 msk fiskfond. 1 st citron. ca 1,5 msk idealmjölcitronpeppar efter behag eller ca 1 krm svartpeppar
Här kommer en fiskrätt med en mildcitronsåstill som passar hela familjen. Häll matlagningsgrädde, vatten, det rivnacitronsklalet och fiskbuljontärningi en kastrull
Vi äter för litefisk. Eller intetillräckligt ofta menar jag. Egentligen har jag inget att skylla på för barnen äter all fisk som jag ställer fram på bordet
En god fräsch sås som passar perfekt tillfisk. Citronsås. Oj vad tiden går fort när man har roligt. Jag sitter och spånar o letar drinktilltuggtill lördagens schlagerparty
Okej nu är jobbveckan igångigen, bara att gilla läget. Huvudvärk har smugitsig på och jag känner mighängig, hoppas på att en natts sömn hjälper mot det
Skivafiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Favoritirepris. Slå det över fisken. Den här är grymt god, så har nimissat den får ni åter chansen att prova på den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.