Smörj och bröa en långpanna och häll i smeten. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
En perfekt kaka tillfredagsfikat, då den gräddas ilångpanna och räcker till många. Hittade ett kakrecept imin hög med sparade, intressanta recept som jag tog och bakade förra helgen
Creme fraiche gör det här fiberrika, naturligtglutenfria och goda brödet fylligt och krämigt. Brödet går snabbt att baka eftersom det inte behöver jäsa och det håller sigsaftigt och gott i flera dagar
Matfett och grahamsmjöl till formarna. Mät upp samtliga torra ingredienseri en degbunke. Tillsättsirapen och filmjölken och rör samman till en slät smet
Blanda alla ingredienser. Tas ur formen och virasini handduk. Häll smeten i 2 smorda formar. Grädda ca 60 minuteri nedre delen av ugnen. 3 tsk bikarbonat. 1 dl linfrön. 1 dl russin. 5 dl brödsirap. 1 l filmjölk
Helgen är över i ett nafs, vilket den alltid är när man ”bara” är ”ledig” om söndagarna. Vilket jag naturligtvistrivs bra med och räknar det som vår familjslivsstilkombinerat med träning och barnens sportaktiviteter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.