Creme fraiche gör det här fiberrika, naturligt glutenfria och goda brödet fylligt och krämigt. Brödet går snabbt att baka eftersom det inte behöver jäsa och det håller sig saftigt och gott i flera dagar
Lägg 9 skivor fiberbröd på ett fat. Lägg på ytterligare 9 skivor fiberbröd. I dag blev det äntligen en tur till Ikea och jag fick köpa lite smått och gott som jag länge velat ha
Fiberbröd. Jag älskar mat, helst mycket mat som smakar bra, helst hemlagad mat som ofta är nyttig, men ibland gärna onyttig också, enligt min egna standard
Lägg jästen i delar, salt, kryddor, morot och solroskärnor. Tillsätt vatten och matfett, rör om. Tillsätt det mesta av mjölet och arbeta degen väl i matberedare eller för hand
Sätt ugnen på 200°. Smörj 2 avlånga brödformar. Klipp till ett bakplåtspapper och lägg i botten. Blanda alla ingredienser och arbeta snabbt ihop till en lös deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.