22 Feb. 17. 54. Festmat. 4kommentarer. Var bjuden på en liten tillställning i lördags hos min syster och då hon ändå hade tänkt att beställa en "planka" ifrån ngåon butik så sa jag att jag kunde göra det
1. Värm ugnen till 135 grader. Tvätta grönsakerna och skär i ganska stora bitar. Grovhacka vitlöken. Blanda grönsakerna i en ugnsform tillsammans med olivolja, vinäger, kryddor och honung
Tillbaka på nätet igen. Tiden rusar iväg och jag har inte haft en sekund över för bloggen. Jag har haft ett par stora projekt på gång nu och har spenderat hela dagarna framför datorn med jobb med avbrott från gymet
VARNING FÖR FUL BRUN MAT. MEN DEN ÄR GOD. Idag blev jag sugen på köttbullar. Jag tycker att det är hur gott som helst och faktiskt rogivande att stå och rulla själv
Mera festmat på agendan och denna gång prövade jag gratinera en hummer och redan bara äventyret att klyva och rensa den är nästan en hel historia i sej, men den tar jag inte nu
Passar lika bra som riktig festmat. God kväll. Idag har det varit en lugn dag. Vi har spelat spel, tvättat och bäddat rent (i hopp om att alla löss är borta – hittade inga fler) och varit ute på tomten och lekt och även planterat om tomatplantorna (blev inte av sist då vi behövde nya krukor) och satt ner de sista fröna i landet
Perfekt festmat med andra ord. Lördagsmiddagens varmrätt. Här bjuder jag på ett extra lyxigt potatismos med gräddmjölk, smör, äggulor, olivolja OCH brieost
Efter dagar med festmat och köpmat fick det i dag bli fisk, närmare bestämt torsk. Det här receptet hittade jag hos Gourmet-morsan och jag måste säga att det var riktigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.