Fajitas med ugnsrostad portobellosvamp och äggröra
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port till marinaden:
  • ½ dl extra virgin olivolja
  • juicen från 2 lime ½ tsk torkad oregano
  • ½ tsk paprikapulver alt. chipotlepulver
  • 2 vitlöksklyftor, fint hackade
  • ½ tsk flingsalt
  • nymalen svartpeppar
  •  
  • till fajitas
  • 6 portobellosvampar
  • 2 gula lökar, skivade
  • 2 paprikor, skivade
  • 10-12 små majs- eller vetetortillas
  •  
  • till äggröran
  • 4 ekologiska ägg
  • 2 msk mjölk
  • flingsalt och nymalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.